De perfecte glamping, gewoon in Nederland

Het is tegenwoordig dé manier om je vakantie door te brengen met het hele gezin. Het is namelijk kamperen, maar dan op de meest luxe manier die je je kunt wensen. Op de glamping! Ook wel glamourous kamperen. Je slaapt namelijk wel in een tent, maar dan een luxe variant met heerlijke bedden, een complete keuken en een eigen koelkast. Die hoef je trouwens niet te vullen met spullen die je van huis hebt meegesleept. Nee, je doet gewoon je boodschappen bij de eigen supermarkt om de hoek. Of je doet helemaal geen boodschappen en je gaat lekker uit eten bij een van de horecagelegenheden op het vakantiepark. Glamping is het helemaal! En het leuke? Wij kennen een erg goede glamping in Nederland. Deze is namelijk al meerdere keren bekroond tot beste recreatiepark van Nederland. Wellicht zegt dat wel genoeg. Zo niet? Lees dan zeker even verder.

 

Luxe en vermaak

Gaan jullie voor de luxe ingerichte tenten, lodges of tipi’s? Of wil je wel eens wakker worden aan of zelfs op het water in een van de waterlodges? Welke accommodatie je ook kiest, je hoeft alleen maar je koffer uit te pakken en het genieten kan beginnen. Dat jij een luxe vakantie beleeft wil nog niet zeggen dat de kinderen zich hoeven te vervelen. Fietsen, klimmen of zwemmen bijvoorbeeld. Ga de omgeving verkennen en klim daarna de knutselzolder op om een leuk creatief aandenken te maken. Op TerSpegelt is genoeg te doen voor iedereen! Er zijn tal van sportieve uitjes. Tieners kunnen lekker chillen in de hangout, darten in La Cantina of losgaan in het après ski café.

 

Virtuele tour

Eerst zien, dan geloven? Op de website maak je alvast een uitgebreide virtuele wandeling, zo zie je precies of deze glamping in Nederland voldoet aan jouw wensen. Ook kun je op deze manier vast een beetje sfeer proeven. Ook is er een fotoalbum beschikbaar om eens rustig door te bladeren. Op de hoogte blijven van de nieuwtjes? TerSpegelt heeft een eigen magazine! Genoeg manieren om een goede indruk op te doen dus.