Het vakantiepark voor iedereen

Op zoek naar een vakantiepark in Limburg? Dan is er keuze te over. Want in deze regio zijn er veel toeristische trekpleisters en daarom ook veel kampeermogelijkheden. Toch is het goed om eens kritisch te kijken naar de mogelijkheden. Want biedt het vakantiepark in Limburg wel voor ieder gezinslid wat wils? Voldoen de faciliteiten wel aan jullie wensen? En kun je ervanuit gaan dat je straks in een goed bed terecht kunt? Wij kijken even met je mee, zodat je straks de juiste keuze maakt!

 

Overnacht in stijl

Kamperen in een tentje? Of liever je koffer uitpakken in een luxe ingerichte tent die voorzien is van alle gemakken als vaatwasser, eigen sanitair en een koelkast? Of nog een stapje verder met een luxe lodge of villa voor de hele familie? Wat jouw vakantiewensen ook zijn, bij camping De Leistert kampeer je in je eigen stijl. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat.

 

Zwemmen of klauteren

Dat fijne opgemaakte bed staat er niet voor niets. Na een dag helemaal op te gaan in alle activiteiten hebben jullie die wel nodig. Zo kunnen de kinderen naar hartenlust klauteren, kunnen jullie zwemmen in het subtropisch zwembad of gaan jullie volledig op in een van de vele sporten die het park biedt. Van potje tennis, basketbal, Jeu de Boules of bowling tot slot gezellig een pijltje in het sportcafé. Met een prachtige omgeving nabij de Maas is het ook aan te raden om een fiets te huren en eens buiten het park te kijken. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum.

 

Tot ziens in Limburg

Kom vooral eens de sfeer van vakantiepark De Leistert proeven. Ga er bijvoorbeeld eerst eens een dagje uit en bedenk dat of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw verblijf op dit recreatiepark. Zien we jullie gauw in Limburg?