Diamond Flavours is heerlijk roken!

Met het nieuwe jaar officieel begonnen is het soms lastig uw goede voornemens vol te houden. Zo hebben mensen besloten gezonder te gaan eten, meer te sporten en wellicht wel te stoppen met roken! Dat dit lastig is moge duidelijk zijn. Roken is een verslaving waar u niet zo 1.2.3. mee kan stoppen. Zo kan de e-sigaret u helpen. Met de elektronische sigaret kunt u kiezen uit verschillende nicotinepercentages en heerlijke smaken. Denk bijvoorbeeld aan de vloeistoffen van Diamond Flavours. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Even naar de tropen met Diamond Flavours

Wanneer u voor Diamond Flavours kiest kunt u kiezen uit meerdere smaken. Diamond Flavours hebben een hoge kwaliteit mét een lage prijs. Het assortiment bestaat uit een selectie van smaken in twee categorieën. De kwaliteitsvloeistof is geproduceerd uit zuivere grondstoffen uit Frankrijk. Diamond Flavours bestaat uit 70% PG en 30% VG. Voor het gehele assortiment kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online

Voor meer informatie over Diamond Flavours of wellicht andere producten kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail of per telefoon. Wij helpen u graag verder!