Op zoek naar een penetrometer?

Vindt u het belangrijk om uw voedsel te waarborgen? Dat kan. Mits u een goed meetinstrument heeft. Zoek daarvoor niet verder. Gullimex beschikt over goede meetinstrumenten. Zo kunt u met een penetrometer de rijpheid van zacht fruit bepalen. Hierbij kunt u ook het juiste oogsttijdstip bepalen. Bent u nieuwsgierig naar wat Gullimex voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Het assortiment van Gullimex

Gullimex heeft een zeer divers assortiment, variërend van frituurmeters, voedselmeter tot temperatuurloggers en hardheidtesters. Via de webshop van Gullimex kunt u eenvoudig en snel het geschikte product vinden en de bestelling plaatsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de penetrometer die speciaal is voor zacht fruit tussen de 0 – 5 kg? Deze meter is robuust, eenvoudig te bedienen, komt inclusief opbergetui en er zijn geen batterijen nodig. Dit voor maar €205,-.

Voor meer informatie bezoekt u de website

Heeft u behoefte aan meer informatie over Gullimex, haar producten of bijvoorbeeld de penetrometer? Bezoek dan snel de website van Gullimex. Klik daarvoor hier. Wilt u graag contact met ons opnemen? Bijvoorbeeld om een vraag te stellen of een opmerking te maken? Dat kan! Mail ons op info@gullimex.com of bel ons op 074 265 77 88. Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag uw vragen!