Een abonnementkeuze maken

Een abonnement afsluiten is altijd een lastige keuze. Voor welke provider kies is? Hoeveel belminuten wil ik in de maand? Hoeveel MB heb ik nodig in de maand? Wil ik een sim-only abonnement of wil ik er meteen een nieuwe telefoon bij? Er komt best veel bij kijken. Zo heeft u onder andere de keuze uit een abonnement Vodafone, een abonnement voor Tele 2 of een abonnement voor T-mobile. Bij T-mobile kunt u bijvoorbeeld een “stel samen” abonnement afsluiten, hierbij kunt u tot 5 duizend MB aan internet kiezen in combinatie met belminuten vanaf 90 minuten. Ook krijgt u veel korting op uw smartphone en is het geen lease.

T-Mobile abonnement afsluiten

Toen mijn abonnement bijna verlopen was moest ik opnieuw opzoek gaan. Ik was niet tevreden met mijn toen huidige abonnement en wilde graag een nieuwe. Toch was ik nog zeer tevreden over mijn telefoon. Ik kwam op Castle Telecom en heb hier langere tijd rondgeneusd. Uiteindelijk kwam ik bij een abonnement van T-Mobile. Hierbij kon ik zelf mijn sim-only abonnement samenstellen.

Alle informatie over een onder andere abonnement T-Mobile, Ben en Telfort kunt u vinden op Castle Telecom. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van Castle Telecom.