Vergeten vakantieland? Kies voor eigen land!

Ook voor aankomende zomer alweer aan het fantaseren waar u naartoe kan gaan? Wellicht ligt uw ideale bestemming dichterbij dan u denkt. Want vakantie hoeft niet altijd ver weg, een lange reis en een hoop gedoe te zijn. Kies voor een vakantie dichtbij, gewoon een in eigen land. Want Nederland heeft nog  zoveel te bieden waarvan u het niet wist. Wellicht is Camping Heidepark een mooi alternatief!

Een familiecamping voor iedereen

Vakantie wordt natuurlijk pas echt compleet als u het viert met het ideale gezelschap. Camping Heidepark biedt diverse soorten accommodaties zodat u met uw hele familie terecht kunt op de camping.  Mogelijkheden zijn bungalows, tenten, stacaravans, een hut of een gewone staplek. Het is een echte familiecamping waar ook kinderen zich kunnen vermaken. En er is overal gratis Wifi, dat is nog eens comfort.

Wat valt er te beleven?

Op de camping huur je gratis een fiets waarmee je de omgeving kan ontdekken. De camping ligt in de omgeving van het prachtige Salland. Ook is het mogelijk om hier te wandelen en te zwemmen in een van de wateren. Ook zijn er diverse dorpjes die  in de omgeving liggen. Gezellig om samen te bezoeken! Meer weten overcampings Overijssel? Bezoek de website.