Een GPS tracker kopen bij TraQz

Om zicht te krijgen op uw wagenpark, mobiele objecten en werknemers kunt u een GPS tracker aanschaffen. Een GPS tracker heeft veel voordelen, zoals rittenregistratie, de tijd van de rit bijhouden en live kunnen zien waar een voertuig zich op dit moment bevindt. Het aanbod is groot, maar wat past bij u? En waar koopt u een GPS tracker?

TraQz en de producten

Bij TraQz kunt u terecht voor verschillende producten die u inzicht kunnen geven op bijvoorbeeld uw bedrijfsauto’s. Als eerst is er het voertuigvolgsysteem. Deze houdt bij hoeveel kilometer de wagen heeft gereden, wat de route was en hoe lang hier over is gedaan. Dit systeem kan gebruikt worden voor één tot wel honderden wagens tegelijk. Bij het Single Fix & Single Flex systeem bereikt u hetzelfde, maar deze zijn los te gebruiken en hoeven niet aangesloten te worden op een accu. Een personal tracker is een GPS tracker die geen installatie nodig heeft. Daarnaast is deze tracker erg compact. Op de website van TraQz staan alle producten en de nodige informatie hierbij. Ook kunt u via de website een offerte aanvragen.

Contact opnemen

Als u geïnteresseerd bent in één van de producten van TraQz kunt u naar de website gaan om het gehele aanbod te bekijken en er eventueel vragen over te stellen via de telefoon of het aanwezige formulier.