Coachen met paarden is de oplossing

 Veel mensen weten niet dat veel fysieke klachten het gevolg zijn van emotionele klachten en dat emotionele klachten niet altijd vanuit jezelf komen, maar ook vanuit de omgeving. Doordat emotionele klachten ook uit de omgeving komen, moet het probleem dus ook vanaf bijvoorbeeld je familie opgelost worden. Familieopstellingen coachen met paarden helpt hierbij.

Waarom een opstelling met paarden?

Een opstelling maakt duidelijk wat voor plek iedereen aanneemt in de familie. Dit legt de verhoudingen en loyaliteiten zichtbaar. Zo kunnen er dingen in het familie systeem worden veranderd, toegevoegd of weggelaten. Maar, waarom met paarden? Paarden zijn kuddedieren. Ze pikken moeiteloos energieën en signalen op zodat ze weten waar in het systeem te staan. Paarden pikken ook signalen en energieën van mensen op, waardoor zij de balans op kunnen maken over ‘de kudde’ waar ze in staan. Deze kudde is de familie met de paarden. Met behulp van de paarden worden onbewuste patronen helder. Zodra deze helder zijn kunnen deze patronen aangepakt worden, wat de oplossing voor de problemen of klachten kan zijn.

Ik wil coachen met paarden

Heeft u zelf fysieke of emotionele klachten en denkt u dat therapie met paarden de oplossing is? Ga dan naar de website van Sandra Coachen met Paarden om een afspraak te maken.