Een verse fruitmand laten bezorgen

Is er iemand die u wilt verrassen met een lekkere verse fruitmand? Boeketcadeau is de website voor bloemen, fruitmanden en wijnen. Laat super snel uw fruitmand bezorgen met de service van Boeketcadeau! U heeft bij Boeketcadeau de keuze uit een zeer ruim assortiment, daarnaast is het fruit uit de fruitmand heel vers en smakelijk. Bij boeketcadeau kunt u terecht voor de leukste fruitmanden. Zo is er bijvoorbeeld een compleet appeltaart pakket, een E.H.B.O fruitmand pakket, een liefdes fruitmand pakket en een geboorte fruitmand pakket.

Mijn moeder verrast

Wanneer mijn moeder al een week ziek op bed lag en zich na een week nog steeds even slecht voelde besloot ik haar op te vrolijken. De leukste manier om dit te doen vond ik door een fruitmand bij haar te laten bezorgen met een prachtig bloemetje erbij. Ik ben op de website van Boeketcadeau uitgekomen waar ze dit allebei verkopen. Voor 12 uur heb ik de fruitmand in combinatie met een bloemetje besteld, de volgende dag ontving mijn moeder het cadeautje en ze was er super blij mee.

Anoniem bloemen sturen

Wilt u graag bloemen bestellen maar wilt u dat deze anoniem verstuurd worden? Dat is geen probleem bij Boeketcadeau. U heeft geen inlog nodig voor het versturen van bloemen.