Veilig op weg met de juiste motorhelm en -kleding

Als u een motor heeft zou u er nooit op moeten rijden zonder motorkleding en een motorhelm. De juiste motorkleding zal ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel op uw motor zit. Het materiaal van de motorkleding is bestand tegen schuifpartijen en zorgt ervoor dat u het niet te warm of te koud krijgt als u rijdt. Een goede motorhelm is ook van groot belang om geen hersenbeschadigingen op te lopen bij een ongeluk. 

Motorkleding van Van Veen

Bij Van Veen motoren kunt terecht voor motorkleding, motorhelmen, motoronderdelen en motoraccessoires. Ze zijn gespecialiseerd in motorkleding. De kleding is van uiterst goede kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Van Veen motoren begrijpt ook het belang van goede beschermende motorkleding, dus ze zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook zullen ze helpen om de juiste kleding voor u te vinden, of andere spullen voor de motor waar u naar op zoek bent.

Bestellen

Van Veen motoren heeft een hele eenvoudige webshop waar u uw motorkleding, motorhelm, motoraccessoires en motoronderdelen kunt bestellen. Als u vragen of opmerkingen heeft zal Van Veen motoren binnen 24 uur reageren. Voor vragen kunt u ze telefonisch of via e-mail bereiken. Als u slechts meer informatie wilt ontvangen kunt u dit eenvoudig via de ‘informatie aanvragen’ knop krijgen.