En dan denk ik aan Brabant…

.. want daar is recreatiepark TerSpegelt! En daar is het me toch gezellig! Iedere dag is er een feestje op dit vakantiepark in Brabant. Niet alleen door de gemoedelijke ontvangst, het lekkere eten en de hoogwaardige accommodaties. Er is op dit vakantiepark zoveel extra te beleven, dat wij  het niet vreemd vinden dat camping TerSpegelt is uitgeroepen tot Holland Topcamping. Ook kreeg TerSpegelt niet voor niets vijf sterren. Zeker wanneer jullie met het hele gezin eropuit trekken deze vakantie, is dit vakantiepark in Brabant het overwegen waard. Daarmee hebben we niets teveel gezegd. Lees maar mee!

 

Populair park, boek tijdig!

Laten jullie je onderdompelen in  luxe en boeken jullie een plaatsje op de glamping? Logeren jullie liever in je eigen tent op een prachtige kampeerplaats? Of gaan jullie voor een geweldige lodge aan of zelfs óp het water? Of jullie nu houden van een groene omgeving, van het water of op een speciaal kinderveld. Bij TerSpegelt kun je alle kanten op. Wel is het aan te raden om tijdig te boeken, want meer mensen zijn inmiddels op de hoogte van de mogelijkheden op deze camping. Juist hierom is het bij het hoogseizoen boeken geblazen, de boekingen stromen dan namelijk binnen. Zijn jullie nog niet helemaal uit over de soort accommodatie die jullie willen? Of willen jullie graag eerst meer informatie over de mogelijkheden en activiteiten? Neem dan zeker even contact op met de receptiemedewerkers, zij vertellen er graag alles over!

 

Doe eens een dagje!

Hoe leuk is het om vast een voorproefje te nemen? Bij TerSpegelt is het zeker mogelijk om een dagje uit te gaan met het hele gezin. Bijvoorbeeld naar het zwembad, het kabouterpad of op het Sterrenstrand. Kinderfeestje vieren? Natuurlijk kan dat! Aan de reactie van de kinderen zul je gegarandeerd merken of je die boeking moet maken voor de volgende vakantie.