Hoe u uw online marketingstrategie kunt optimaliseren

Zoekmachine optimalisatie? Is de manier om online beter gevonden te worden. Hier kunnen diverse zaken aan bijdragen. Denk aan zoekmachine adverteren (Adwords) waarbij experts bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden met betaalde advertenties. Anderzijds kan dit door de website technisch en inhoudelijk zodanig in te richten dat zoekmachines de website beter kunnen lezen en u zo hoog mogelijke posities in de zoekmachine behaalt.

 

Zet u schrap voor een grote klantenkring

Google Adwords, Zoekmachine optimalisatie, Bing Ads en Social Media & content strategie. Het zijn enkele zaken waarin Effecty is gespecialiseerd. Zij weten precies hoe ze deze tools in kunnen zetten voor een nog betere vindbaarheid en een groter online bereik. Hierbij hoort bijvoorbeeld social media. Effecty richt deze zo optimaal mogelijk in om aan te sluiten op uw doelgroep. Wanneer u enkele wat extra hulp wilt inschakelen, biedt de expertise van Effecty waarschijnlijk uitkomst. Zij weten alles van zoekmachine optimalisatie. Wanneer u liever training of opleiding volgt om zelf beter te worden in onder andere zoekmachine optimalisatie, dan zijn er hier ook volop mogelijkheden voor. De experts van Effecty komen graag langs om jullie zelf de belangrijkste zaken van online marketing bij te brengen.

 

Bellen, mailen of langskomen?

Voor u een samenwerking aangaat, wilt u eerst wel eens weten met wie u precies te maken hebt. Dat is logisch. U wilt een gezicht en een gevoel hebt bij degene die straks de zoekmachine optimalisatie voor u gaat uitvoeren. Zij moeten eveneens een gevoel hebben bij wat u precies met uw bedrijf wilt uitstralen en welke boodschap potentiële klanten moeten oppikken. Wilt u daarom kennismaken met de specialisten van Effecty? Bel of mail dan om een afspraak te maken. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op het contactformulier op de website, de medewerkers nemen dan zo snel mogelijk met u op.