Gashaard kopen doet u bij de Haardenexpert!

Overweegt u om thuis een gashaard te laten plaatsen? Dan is het aan te raden om samen met een professional te gaan kijken naar de mogelijkheden op de desgewenste plek. Door kennis te hebben wat de mogelijkheden zijn kunt u een goede afweging maken voor uw keuze. En wie weet kiest u straks een goede gashaard, bijvoorbeeld van het merk Dru Passeo.

Een gashaard die past bij uw wensen!

Een gashaard heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere kachels. Een gashaard kan u eenvoudig aansteken en heeft dan ook een hoog gebruikersgemak. Maar een gashaard is nauwelijks te onderscheiden van een echte haard. Niet qua vormgeving maar ook niet qua vlammen. Voor een gashaard is ook maar weinig ruimte nodig qua inbouw, het neemt vaak in de diepte zo’n 35 centimeter in beslag. Daarnaast kan de gashaard worden omgeven met steen waardoor deze een unieke haard uitstraling krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou u graag eens willen weten wat de mogelijkheden zijn om een gashaard bij u thuis te plaatsen? Of benieuwd naar hoe een gashaard er precies uitziet? Kom dan eens langs bij de Haardenexpert en maak kennis met de mogelijkheden, of bekijk online het assortiment op de website de Haardenexpert.