Sfeervolle shutters zijn hét alternatief voor gordijnen

Gordijnen zie je eigenlijk steeds minder terug in interieurs want er zijn leuke alternatieven om om te gaan met het verduisteren van licht. Bent u bijvoorbeeld bekend met het shutters concept? Dit is een soort combinatie van luxaflex en lamellen maar dan op een hippe en strakke manier uitgevoerd. Het is iets wat in verschillende interieurstijlen past en daarom zijn deze sfeervolle shutters ook voor u het overwegen waard!

Droomshutters om voor het raam te plaatsen

Heeft u ook behoefte aan raamdecoratie waarmee u tevens de lichtinval kan organiseren? Dan zijn shutters voor u ideaal. Ze worden speciaal voor u op maat gemaakt door professionele vakmensen. Deze komen bij u thuis de afmetingen meten waardoor u ervan verzekerd bent dat de shutters daadwerkelijk passen. De shutters passen zowel in een klassieke als strak interieur en bieden diverse mogelijkheden ten opzichte van het regelen van licht.

Benieuwd naar de kosten?

Op de website van Droomshutters kan u eenvoudig berekenen wat het u zal gaan kosten om de Droomshutters te laten  plaatsen. Hiervoor kan u aangeven welk materiaal gewenst is en wat de afmetingen zijn van het kozijn waarin de shutter geplaatst gaat worden. Zo krijgt u een helder idee van de prijs van Droomshutters.