Goed met inpakken

Ben jij op zoek naar een onderneming die uw onderneming kan helpen bij het inpakken van al uw goederen? Dan zit u bij Packstore aan het juiste adres! Deze specialist is gespecialiseerd in het verpakken van goederen, en kan ervoor zorgen dat jij als ondernemer weer een kopzorg minder hebt. Het verpakken van producten is een specialiteit die vele ondernemers niet zelf beschikken, en dit is dan ook de reden dat Packstore het mogelijk maakt om dit uit handen te geven aan een echte specialist.

Unieke last minute service

Packstore is ook een specialist die ervoor kan zorgen dat producten op het laatste moment nog kunnen worden verpakt, en worden afgeleverd bij de consument. Packstore werkt namelijk ook in de avonden, en zelfs in de weekenden. Dit maakt van Packstore de ideale partner, die ervoor kan zorgen dat de producten altijd op tijd bij de consument terecht kan komen. Laat daarom jouw producten verpakken door Packstore! Bovendien heeft Packstore ook de mogelijkheid om jouw producten in hun magazijn op te slaan.

Wil ook jij meer weten over de sociale werkplaats Leiden, genaamd Packstore? Surf dan direct naar de website van de specialist, en vraag direct een gratis offerte aan bij Packstore!