Verschillende diensten Packstore

De sociale werkplaats Volendam, genaamd Packstore is een werkplaats waar men leert om goederen te inpakken en ompakken. Dit doet de sociale werkplaats voor andere ondernemingen, die het inpakken van hun goederen uit handen heeft gegeven aan deze specialist. De specialist is de ideale partner voor zowel de kleine, als voor de grote onderneming die hun producten altijd op tijd bij de consument willen hebben. Met Packstore zorg je hiervoor, gezien het feit dat deze werkplaats altijd aan het werk is.

Meerdere diensten

Naast het inpakken en ompakken van goederen kan de werkplaats nog meer diensten aan de ondernemer aanbieden. Zo is het ook mogelijk om halffabricaten te laten monteren naar een eindproduct. Dit allemaal gebeurd ook binnen de muren van de specialist, die ook hiervoor zijn werknemers in dienst heeft. Daarnaast kan Packstore ook helpen bij het inpakken van mailings, stickeren van diverse artikelen of het opzetten en afvullen van displays. Packstore is een specialist die jou kan bijstaan bij meerdere diensten, en dit tegen de meest scherpe tarieven kan doen.

Wil jij meer weten over Packstore, en ben jij benieuwd naar wat Packstore voor jouw bedrijf kan betekenen? Surf dan direct naar de website en laat jou terug bellen, of vraag een offerte aan!