Hulp bij het in-en ompakken van goederen

Het in- en ompakken van goederen is een hele klus en ook nog eens maatwerk. Wanneer u geen tijd heeft voor het in-en ompakken van uw goederen is het handig als u wordt bijgestaan door een professioneel bedrijf. Heeft u hulp nodig bij het logistieke proces ? Bij Packstore bent u aan het juiste adres.

De specialist

Packstore is de specialist in handmatig in-en ompakken en u vindt Packstore onder andere in Almelo. Bij Packstore kunt u terecht voor het in- en ompakken van goederen, monteren van halffabricaten naar eindproduct, inpakken van mailings, stickeren, opzetten en afvullen van displays en nog veel meer. Packstore is een maatschappelijk verantwoord ondernemer en denkt graag mee met mens en maatschappij. Er werken mensen bij Packstore die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en Packstore biedt deze mensen de kans om bij te dragen in de maatschappij. Packstore staat voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven.

Meer informatie over Packstore

Kunt u hulp gebruiken van Packstore, de sociale werkplaats Almelo, en bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van Co-packing en logistiek? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Packstore en zij helpen u verder en bespreken de mogelijkheden.