Hygiëne op kantoor

Schoonmaken op kantoor gebeurd alleen door ingehuurde schoonmakers? Fout gedacht. Laat je werknemers ook een handje meehelpen, zodat jouw persoonlijke omgeving een omgeving blijft die gezond is en waarin je fijn kunt werken. Een gezonde werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat je minder snel ziek wordt en daarmee dus beter functioneert. Maar welke producten gebruik je om een kantoor schoon te houden? Hier kan Blue Wave jou verder over adviseren. Klik hier voor meer informatie.

Dienstverlening

Blue Wave is een grote organisatie die andere bedrijven voorziet van schoonmaakartikelen van de hoogste kwaliteit. Zo is Blue Wave specialist op het gebied van hotel supplies, reinigingssystemen en hygiëneconcepten. Zo heeft Blue Wave haar eigen Facility Trade & Service Center waarin ze hun nieuwe producten tentoonstellen, maar ook een plek waar (potentiële) klanten kunnen langskomen om te kijken of ze gebruik willen maken van Blue Wave’s dienstverlening.

 

Interesse

Blue Wave maakt gebruik van verschillende productmerken, maar vooral van het merk Diversey. Dit merk wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals: persoonlijke hygiëne, vloerverzorging, tapijtreiniging en infectiepreventie. Voor het plaatsen van bestellingen wordt je doorverwezen naar de website van Blue Wave.