Telefoonafhandeling dienstverlener

Als eigenaar van een organisatie ben je vaak druk met allerlei facetten binnen je bedrijf. Daarnaast blijf je maar telefoontjes ontvangen van klanten en/of leveranciers en dat gaat de hele dag. Je bent zo druk dat je niet eens meer tijd hebt voor andere dingen en dat moet gauw veranderen. SecretariA kan je hiermee verder helpen! Zij neemt deze antwoordservice van jou over waardoor je meer tijd over hebt voor andere zaken.

Dienstverlening

Wanneer je gebruik maakt van de dienstverlening van SecretariA gebeurt dat op de manier waarop jij dat wilt. Zo kunnen de medewerkers van SecretariA doen alsof zij voor jou werken, zodat de consument het idee heeft dat zij in in gesprek zijn met iemand van jouw bedrijf. Vervolgens ontvang jij na het gesprek een samenvatting van het gesprek met de uiteindelijke uitkomst.

Gratis proefweek

Weet je nog niet zeker of je gebruik wilt maken van de dienstverlening van SecretariA, maar ben je wel benieuwd? Maak dan gebruik van de gratis proefweek. Deze kun je aanvragen via de website. Na de proefweek bepaal je zelf of je langer gebruik wilt maken van deze dienstverlening.