Kies voor houten shutters van Droomshutters

Een prachtig en unieke aanwinst voor in uw huis zijn houten shutters van Droomshutters. Deze shutters zijn luxe, met de hand verstelbare lamellen van lindenhout. Ze zijn van topkwaliteit. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook erg praktisch. U kunt namelijk met deze schutters het lichtinval regelen. Door de luxere uitstraling wordt deze manier van raamdecoratie steeds vaker verkozen boven gordijnen of luxaflex. 

Waarom bij Droomshutters?

Als u houten shutters wilt aanschaffen dan moet u sowieso bij Droomshutters zijn. Deze shutters zijn van uiterst goede kwaliteit, terwijl u helemaal niet veel betaalt.  De installateurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen met u te bespreken. Op die manier kunnen ze u adviseren en samen met u een goede keuze maken. De shutters worden vervolgens gratis ingemeten bij u thuis. Als u de houten shutters eenmaal in huis heeft, heeft u vervolgens 3 jaar lang garantie.

Interesse

Heeft u interesse in shutters van hout van Droomshutters? U kunt direct via de website erachter komen wat u betaalt voor uw wensen. Vul precies op het formulier in wat u wilt qua materiaal, eigenschappen en afmetingen en u krijgt direct te zien hoeveel u hiervoor moet betalen. Wacht niet langer en kies ook voor deze luxe raamdecoratie!