Krijgen van inentingen in Delft en de rest van Nederland

Reizen kan steeds makkelijker. Dit door alle vormen van openbaar vervoer en doordat wij vanwege het internet steeds meer komen te weten over reizen en onbekende landen. Reizen legt je bloot aan nieuwe cultuur en natuur, maar ook aan vervelende. Bijvoorbeeld nieuwe ziektes. Infectieziektes waarvoor je nooit bent ingeënt en waar jou lichaam dus onbekend mee is. Zorg er daarom voor dat je bent ingeënt. Ga je bijvoorbeeld naar Egypte? Zorg dan voor inentingen voor Egypte.

Laten inenten

Je kunt je natuurlijk bij de huisarts, in het ziekenhuis of bij de GGD laten inenten. Het kan echter makkelijker. Wat nou als de vaccinaties naar jou toe komen? Thuisvaccinaties is een website en een bedrijf die voor elk land een pagina hebben aangemaakt waar alles op staat wat je moet weten over de infectieziektes en de vaccinaties in dat land. Zelfs of deze vaccinaties al dan niet worden vergoed door jouw verzekering. Als je de vaccinaties hebt gekozen maak je via de website een afspraak. Thuisvaccinatie komt vervolgens bij jou langs. Dit kan uw kantoor of uw huis zijn, ook in het weekend of ’s avonds.

Waar wacht je nog op?

Als je binnenkort op reis gaat moet je zeker de website van thuisvaccinaties checken én direct een afspraak maken voor het krijgen van inentingen in Delft.