Kunststof looprollen gebruikt u zo

Bent u op zoek naar nieuwe looprollen die lang mee kunnen? Bekijk dan eens delooprollen van kunststof. Door middel van deze looprollen kunt u weer een lange periode vooruit, waardoor het werk ook een stuk productiever wordt. Meer over de kunststof looprollen vindt u in dit blog.

Een kunststof looprol

De reden waarom u een kunststof looprol zou moeten kiezen? De looprollen beschikken over een EPOXY-coating die is aangebracht, maar ze zijn ook energiebesparend door de soepelheid. Ook hebben ze er één met vet gevuld labyrint. De looprollen beschikken ook over een lagerhuis met high-performance gesloten lagers die water- en stofbestendig zijn. De afmeting maakt niet heel veel uit, want alles is mogelijk. Er zijn een aantal standaard afmetingen en kleuren, maar als dit er niet tussen zit kan er altijd iets op maat gemaakt worden, geheel op aanvraag.

Meer weten? Vraag de specialisten!

Deze aankoop is geen dagelijkse aankoop. Daarom is het handig om goed na te denken over het product. Welke producten gaat u verplaatsen? Baseer daar uw keuze op. Het is wel belangrijk dat u dus even hulp inschakelt voordat u overgaat tot een aankoop? Kies bijvoorbeeld als leverancier ACB Transportbanden. Naast kunststof looprollen biedt ACB aandrijftrommels, keertrommels en ondersteuningsrollen. Neem snel een kijkje.