Verblijven in een bungalowpark

Recreatiepark> De Leistert is een leuk bungalowpark om je vakantie door te brengen. Dit park is namelijk ook wel vaker uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. Er zijn verschillende mooie bungalows te vinden waar u tijdens uw vakantie kunt overnachten. Er zijn namelijk bij dit bungalowpark in Limburgverschillende slaapplekken beschikbaar voor gezinnen met kinderen voor jong en oud. Waar slaapt u graag?

Alle activiteiten

Er valt genoeg te beleven op dit bungalowpark. Niet alleen met mooi we er is er genoeg te doen, maar ook met wat slechter weer. Er is namelijk een subtropisch zwembad. Als het wel mooier weer is kunt u ook altijd gaan zwemmen in het meer. Wilt u toch liever iets anders gaan doen dan zwemmen, dan kunt u ook bijvoorbeeld een potje gaan bowlen of darten. Wat betreft het avondeten kunt u heerlijk dineren op de camping, maar u kunt natuurlijk ook gewoon boodschappen doen bij de supermarkt en zelf een heerlijke maaltijd bereiden. U hoeft ook niet veel kleren mee te nemen, want u kunt gewoon een was draaien op het park.

Reserveer nu een plekje

Ook de omgeving is leuk om te verkennen. Ze kun je bijvoorbeeld lekker gaan fietsen of wandelen in de buurt, maar je kunt ook een dagje naar Roermond, Venlo of Weert, want dit is gemakkelijk te bereiken. Vragen over het park? Neem dan eens contact met ze op.