Op naar Limburg

Plannen aan het maken voor de zomervakantie en alleen nog maar bedacht dat het in Nederland moet zijn? Overweeg dan zeker een reisje naar Limburg. De reisafstand is namelijk altijd goed te doen, wat een groot voordeel is wanneer je met de kids op pad gaat. Verder zijn er tal van recreatieparken. Wel is het zaak om kritisch te zijn over de keuze voor jullie recreatiepark in Limburg.  Het niveau van belangrijke zaken als sanitair, vermaak en accommodaties kan nogal verschillen. Wij geven vast een voorzetje, zodat de zoektocht iets makkelijker wordt.

 

Kies direct het goede recreatiepark

We noemden al even de belangrijkste factoren waarop je een vakantiepark of camping kunt selecteren. Schoon sanitair, grote keuze uit hoogwaardige accommodaties en voldoende vermaak voor de kinderen zijn de basiselementen voor een geslaagde vakantie. Eigenlijk moet je ervan uitgaan dat deze zaken voor elkaar zijn. Vaak kun je aan online referenties hier al een goed beeld van krijgen, omdat het meestal zaken zijn waar bezoekers het eerst over klagen. Daarnaast is het leuk als er extra’s worden aangeboden. Denk aan een gaaf zwembad, volop sportieve activiteiten of creatieve plaatsen om eigen souvenirs te knutselen. Goede horecagelegenheden die keuze bieden zijn ook geen luxe. Zo heb je iedere vakantiedag een heel andere belevenis.

 

Meer informatie?

Een echte aanrader onder de recreatieparken in Limburg is camping De Leistert. Hier is alles wat in bovenstaande is omschreven. Dit scheelt weer aardig wat uitzoekwerk dus! Om de sfeer te proeven, kun je prima eerst eens op bezoek komen voordat je een hele vakantieweek vastlegt. Ga eerst eens een dagje uit en bedenk dan of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Bel of mail bij vragen met een van de receptiemedewerkers.