Op zoek naar goede fietsreparatie in Haarlem?

Vindt u het ook erg makkelijk om voor korte afstanden in de stad de fiets of de scooter te pakken? Dat is niet zo gek. Vaak is parkeren voor auto’s in de stad erg moeilijk en duur of zijn bepaalde plekken niet goed te bereiken. U bent ondertussen vast gewend aan uw fiets of scooter en het is dan ook erg vervelend als deze schade heeft waardoor u even niet kunt fietsen. Daarom gaat u naar VVR Parts voor fietsreparatie in Haarlem.

Waarom VVR Parts?

VVR Parts is de zeker de beste fietsenwinkel in Haarlem en omstreken. Dit omdat VVR Parts zeker echte top service biedt. Zo zijn de openingstijden van de fietsenwinkel erg ruim, zodat u gemakkelijk voor en na uw werk langs kunt komen met uw fiets of scooter. Als het alsnog niet lukt om langs te komen, dan is het mogelijk om uw scooter of fiets op te laten halen en/of thuis te laten brengen.

Langskomen

VVR Parts is elke dag geopend van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Kom gerust eens langs zodat u antwoord krijgt op al uw vragen en opmerkingen of direct geholpen kunt worden met reparatie, de aankoop van een nieuwe fiets of een mio scooter windscherm.