Oplossing vinden met mediator nabij Veenendaal

Soms heeft u een ruzie of een onenigheid die maar niet opgelost kan worden. U wilt echter niet direct een rechtszaak beginnen, omdat u denkt dat dit het erger zal maken, omdat het niet voor een goede oplossing zorgt of gewoon omdat dit teveel geld, tijd en moeite zal kosten. Toch weet u dat er al helemaal geen oplossing komt als u niets onderneemt. Daarom kunt u de hulp van een mediator nabij Veenendaal inschakelen. 

Een mediator

Een mediator gaat anders te werk dan en advocaat, al komt het wel op hetzelfde neer. Het grootste verschil is de vijandigheid. Deze is namelijk niet aanwezig bij een mediator. Een mediator wil niet dat er twee partijen komen die elkaar als vijanden zien. Het is de bedoeling dat beide partijen vrijwillig mee willen werken aan een oplossing waar ze beide tevreden mee zijn. Dit gebeurt door de geheimhouding en het vertrouwen wat aanwezig is. Niet alleen vanuit de mediator, maar ook vanuit beide partijen. Het doel is een oplossing vinden op een collegiale manier, waardoor er samen gewerkt wordt, in plaats van tegen elkaar. Dit gebeurt in een informele en persoonlijke sfeer.

Ik wil!

Heeft u momenteel een conflict wat niet zonder een derde opgelost gaat worden? Schakel dan de hulp in van een mediator. Klik hier voor mediation in Overbetuwe.