Parket Hilversum

Wilt u graag een parket in Hilversum laten leggen? Of wilt u graag dat uw bestaande parket onderhouden wordt? Dan bent u bij Maerssens Vloerenhuys aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren, leggen en onderhouden van parketten.

Parket leggen door Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een bedrijf met ervaring, vakmanschap en goede materialen. Het bedrijf heeft een breed assortiment waaruit gekozen kan worden. Hiernaast is het erg fijn dat het bedrijf met vaste maatregelen werkt. Ze leveren het parket niet eerder af totdat beide partijen tevreden zijn. Het bedrijf geeft de juiste begeleiding en advies voor uw parket. Het wordt snel geleverd en de voorwaarden van de Geschillencommissie worden nageleefd.

Naast het leggen van uw parket in Hilversum, onderhouden en renoveren ze ook parket. Hierbij kan worden gedacht aan het schuren en lakken. Dit vereist wel energie, kennis en vakmanschap. Gelukkig is Maerssens Vloerenhuys een expert en gespecialiseerd hierin en werken ze uw parket perfect af. Zo kunt u langer en meer genieten van uw gelegde parket.

Wilt u ook graag zo’n parket van Maerssens Vloerenhuys? Ga dan gewoon naar hun website. Daar vind je meer informatie over het bedrijf en kan je ook gratis en gemakkelijk een offerte aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.