Samsung Galaxy Zoom K kopen

Samsung heeft onlangs een nieuwe cameratelefoon gelanceerd: de Samsung Galaxy S4 Zoom. Met deze telefoon combineert Samsung zowel een smartphone als digitale camera in één toestel. Waarom zou jij zo’n Samsung Galaxy Zoom K kopen? Lees hier snel verder waarom!

Fotografie telefoon

De Samsung Galaxy S4 Zoom richt zich voor een groot deel op de fotografie. De telefoon kan tot 10 keer optisch zoomen en heeft achterop een flinke zoomlens met Xenon-flits. Hiernaast heeft de telefoon ook een optische beeldstabilisatie en een autofocus. De cameratelefoon bevat een 20,7 megapixel CMOS sensor en heeft een speciale oogsensor. Met deze oogsensor ziet de camera bij het maken van de foto, wanneer je lacht of juist met je ogen knippert.

Samsung Smartphone

Naast dat de telefoon richt is op fotografie, is hij ook een goede smartphone. De telefoon heeft een 4,8 inch Super AMOLED display en heeft een resolutie van 1280 x 720. Hij bevat een hecacore-processor en draait op de nieuwste versie van Android.

Abonnement bij Caste Telecom

Wil jij ook graag de nieuwe cameratelefoon van Samsung? Neem anders eens een kijkje bij de website van Castle Telecom. Ze bieden bij deze nieuwe telefoon meerdere soorten abonnementen, zoals een abonnement van Vodafone. Hiermee kan je precies afstellen wat je in je abonnement wil en kan je voordelig de nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom krijgen!