Vertaalbureau vertaalt uw website!

De website is het visitekaartje van elk bedrijf. Het is belangrijk dat het er goed uitziet, makkelijk navigeerbaar is, helder gecommuniceerd wordt en dan is het natuurlijk ook belangrijk dat de informatie in de juiste taal beschikbaar is. Internationale contacten? Laat uw website vertalen door een expert!

Wat doet een Vertaalbureau?

Een Vertaalbureau heeft diverse vertalers in dienst die uitstekend een taal zoals het Engels, Frans, Duits, Portugees, Russisch etcetera onder de knie heeft. Het zijn mensen die meer kunnen dan de taal spreken, ze kennen spreekwoorden, uitdrukkingen en hebben gevoel bij de taal. Zo weet u zeker dat uw Nederlandse tekst hetzelfde overkomt als in een vreemde taal. Want letterlijk vertalen is niet altijd genoeg.

Extra service voor de website

Vertaalbureau werkt gemakkelijk. U geeft de website door en geeft aan welke pagina’s vertaalt moeten worden. Niet alleen worden er een vertaling gemaakt, maar ook de huidige pagina’s van de website worden voorzien van een grondige spellingscheck. Als de vertalers nauwkeurig met de teksten aan de slag gaan kan het zijn dat ze eventuele taalfoutjes eruit halen. Zo worden ook uw Nederlandse teksten van een check voorzien!

Wilt u meer weten hierover? Bezoek de website van Vertaalbureau en laat u informeren over de mogelijkheden.