De loonverpakker voedselindustrie voor u

Als u een product of meerdere producten op de markt brengt, is de verpakking zeer belangrijk. Een verpakking moet veilig en betrouwbaar zijn. Het is ook erg belangrijk dat de consument uw product herkent aan de verpakking. Macropack begrijpt dit en verpakt daarom uw vloeibare- en poedervormige producten of stukgoederen professioneel en altijd in de juiste verpakking. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de verpakking veilig is en een verlengde wordt van uw product.

Het assortiment

De verpakking van uw product moet aangepast worden aan het soort product en de vorm van het product dat u verkoopt. Met deze informatie heeft Marcopack veel verschillende soorten verpakkingen voor u in de aanbieding. Op deze manier zitten bijvoorbeeld uw capsules, tabletten, stukgoederen en vloeistoffen altijd in de juiste, betrouwbare en veilige verpakking. Macropack biedt onder andere potten, stazakken, pillowbacks en sachets aan. Deze verschillende verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ook de grootte die u nodig heeft voor uw product bij Marcopack verkrijgbaar is. Natuurlijk kunt u de gewenste tekst, codes of afbeeldingen op de verpakkingen laten printen, zodat uw product aan de verpakking herkenbaar zal zijn voor de consument.

Contact opnemen

Als u direct wilt bestellen kunt u via de website een offerte aanvragen. De bestelling zal na het aanvaarden van de offerte snel bij u gebracht worden. Als u eerst aan afspraak wilt maken met de loonverpakker voedselindustrie is dat ook mogelijk. Via de website vindt u een knop die u direct naar het scherm brengt waar u dit gemakkelijk kunt doen.