Luxe en zakelijk door Amsterdam

Heeft u binnenkort een zakelijke afspraak in of rond Amsterdam en komt u aan op Schiphol? Dan heeft u vast behoefte aan een taxi die u naar de plek van bestemming brengt en u daar vandaan ook terug brengt naar Schiphol. Airport transfer Amsterdam brengt u vanaf Schiphol in een luxe auto naar de plek van uw afspraak. In de taxi kunt u gemakkelijk uw vergadering of afspraak voorbereiden. 

Over Transpro

Transpro is een luxe taxi die vooral voor zakelijke doeleinden rijdt. De professionele chauffeurs rijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Ze rijden zeer aangenaam en veilig zodat u in de taxi nog dingen kan voorbereiden als u daar behoefte aan heeft. U wordt netjes op de plaats van bestemming afgezet en weer opgehaald. Transpro wil zelfs op u wachten voor de deur als de afspraak kort duurt. U kunt zelf kiezen in welke auto u rondgereden wilt worden. Elke auto is in stijl en biedt veel comfort. Als u na uw afspraak Amsterdam en omgeving nog wilt bekijken is dit geen probleem. Transpro rijdt u graag nog door de stad zodat u alle mooie gebouwen, parken, grachten en andere dingen kunt bekijken.

Boeken

Ga naar de website van Transpro als u wilt boeken of meer informatie wilt hebben. Voor vragen en afspraken is Transpro ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar, zodat uw rit precies naar wens zal verlopen.